Monday, June 05, 2006

Viimeisiä viedään...

Jäljellä 5 päivää Hollannissa.

Viime viikon perjantaina oli siis uusintatentti (jonka olen läpäissyt toivottavasti alustavien tulosten mukaan...) ja sen jälkeen mentiin koko projektin voimin viimeisille drinksuille. Opet ja tuutoritkin olivat mukana ja illalla lähdettiin sitten Cul de Saciin tanssimaan. Lauantain vietin rauhallisissa ja väsyneissä merkeissä kotosalla, koska päätimme Eijan kanssa, että sunnuntaina lähdetään Brysseliin. Jo oli aikakin. Olenhan toki asunut viimeiset 3 kuukautta noin 20 kilometrin päässä Belgian rajasta, eikä siellä ole tullut käytyä kuin huoltoasemalla ohitusmatkalla Pariisiin :D Brysseli oli ihan kiva paikka. Vaikea tosin näitä kaupunkeja on kauneuden perusteella arvioida, kun olen niin monessa nätissä paikassa jo onnekseni käynyt.

Tänään juhlitaan viimeistä kertaa yhdessä (lähes) koko projektin voimin. Bileet ovat yläkerran possen luona ja teemana on taas mahdollisimman paljon alkoholia :p Eijan tuossa aiemmin tuskasteli, että toivottavasti teemaan ei kuulu myös hillitön itkeminen. No, se selvinnee illan mittaan.

Itku on silmäkulmassa jo monesti käynyt. Eikä vähiten kun olen lueskellut tekstejä, joita osa porukasta ovat jo muistikirjaani kirjoitelleet. Sain siis synttärilahjaksi sellaisen kirjan Katelta ja Marinalta, jota olen pitänyt ikään kuin päiväkirjana ja kaikki muutkin ovat sinne kirjoitelleet. Tänä iltana laitan kaikki loputkin projektistamme kirjoittamaan (tai piirtämään) muistikirjaani.

Tänään on toden teolla iskeytynyt päähän ajatus lähtemisestä. Olen käynyt läpi erinäisiä paperikasoja ja roinaa, jota on matkan varrella kertynyt. Irrotellut ilmaispostikortteja seiniltä ja tunkenut muistikirjan väliin ja tyhjentänyt pöytää. Roskiin lensi aika paljon turhaa lappusta. Vielä kun tuon raamatunpaksuisen readerin saisi poltettua... :p

Mutta vielä on siis muutama päivä jäljellä. Pakkaamaan alan vasta torstain tietämillä. Toivottavasti kaikki tärkeät jutut mahtuvat mukaan. Ei viittis alkaa uutta kassia vaan sen takia ostamaan.

No joo. Illan viettoon siis. Ei itketä.
The beer girl strikes again!

3 Comments:

At 5/6/06 21:42, Anonymous Anonymous said...

Hahaa, ehdin taas ekana kommentoimaan! Mietinkin sinua tyttönen juuri tänään kun sulle osoitteenmuutoskortin postitin. Sinne Oulun osoitteeseen laitoin, eiköhän se sut ennen pitkää tavoita...

Oikein mukavia viimeisiä päiviä siellä Hollannissa!

 
At 6/6/06 10:12, Anonymous Anonymous said...

Toivottavasti oli hauskat bileet, nauti loppuajasta. Lähden tästä kohti Helsinkiä, nähään sitten vajaan viikon päästä.

Olli

 
At 6/6/06 14:14, Anonymous Anonymous said...

Olit kuules omakätisesti kirjoittanut Oulun osoitteesi mun viime vuoden kalenteriin! Sieltä sen siis bongasin samalla kun muidenkin kavereiden osoitteita silmäilin.

Yllättävän hankalaa kyllä pitää osoitekirjaa ajantasalla, tyypit muuttaa ihan liian tiuhaan tahtiin :) Eikä osoitteenmuutoskortit koskaan pysy tallessa, nytkään mulla ei oo mitään hajua muutamasta osoitteesta.

No joo, pointtina siis se, että kyllä juu, Annan Oulu-osoite on tallessa! Hyvähyvä! Ja nyt kun sulla pian on mun uusi osoite, niin kortteja saa toki lähettää. Vaikka jotain kesäterveisiä! Mut ei oo pakko. ;)

 

Post a Comment

<< Home