Saturday, May 27, 2006

sekavia ajatuksia.

Tapahtuu ja tapahtuu ettei taas meinaa perässä pysyä. Ei mitään isoja juttuja, mutta sen verran, ettei tiedä mitä taas tänne kirjoittaa. Muiden blogeista olen lukenut samantapaisia ajatelmia, että mitä kauemman aikaa kuluu edellisestä postauksesta, on vaikeampi taas uutta kehiin lykätä. 2 viikkoa jäljellä. En ehkä vielä haluaisi palata.

Kulunut viikkoni: Audio bullysin keikka 013:ssa oli paras!!! Sataa vettä. Koko ajan. Tanssimista (Yuki!). Pitkiä keskusteluja Rodrin kanssa kun muut ovat jo nukkumassa. Elmer. Yukin ja poikien kanssa kaljanjuontia at Clancy's (the beer girl -arvonimi). Willemijnin 25-vuotissynttärit. "I have never..." -peli. Michelle. :) Cul de Sac liian monta kertaa. Tietyt tyypit jo siellä tervehtii. Pallomekko rules! Muutama mustelma. Rakko jalassa. Ihmetystä ja kummastusta.

No joo, ei varmaan sano kellekkään mitään. Piti vain prosessoida omassa päässä mitä sitä täällä tekee. Mökkihöperöksihän tässä tulee kun on jo viikon satanut kaatamalla vettä. Ja sen ehkä tuosta ylläolevasta huomaa. Ärsyttää kun ei pääse kämpästä ulos. No, minunhan toki pitäisi kirjoittaa vielä 2 artikkelia ja viimeistellä portfolio maanantaille. Niin. Ja onhan se uusintatenttikin jo viikon päästä...

Tänään vietän rauhallisen koti-illan. Work it girl!

1 Comments:

At 31/5/06 17:01, Anonymous Anonymous said...

Luettu :)

Olli

 

Post a Comment

<< Home