Thursday, May 18, 2006

The Erasmess!

Tiistaina vietettiin kuulkaas semmosia juhlia että oksat pois! Kate, Simon ja Lukas organisoivat bileet Stappegoorin takapihalle. Juhlimassa olivat lähes kaikki projektilaisemme.

Teemana oli eri maiden ruoat ja juomat. Tarjolla oli muun muassa Etelä-Afrikkalainen barbeque, sushia, romanialaisia ei-lihapullia, hollantilaista jälkkäriä (joka näytti ihan muusilta!), ja ehkä 40 litraa sangriaa. Me tehtiin Eijan kanssa salmaria. Heh. Täällä myydään jotain salmarintapaista paikallisessa alkossa. Me sitten nerokkaina tyttösinä lisättiin sekaan salmiakkikarkkeja että se maistui enempi oikealta. Kyllähän nuo sitä joivat. Osa jopa tykkäsi.

Kutsut lähettiin edellisellä viikolla. Tässä ote kutsusta:
- Please bring food and drink from your native country. Due to the nature of this party, Dutch people will be permitted to bring soft drugs and/or hookers as a viable substitute.

Että näin mentiin. Kukaan ei kuitenkaan maksullisia naisia tuonut...

Juhlat aluillaan.

Kaljat kylmassa

Eija ja mie

Meian salmarit tekivat kauppansa!

Punaisella matolla

Kate ja Rodri

Laida, Marina ja Laura

Esthi ja Simon perinteisessa Hollantilaisessa keksinsyontikisassa.

Syötiin ja juotiin siis. Pelattiin hollantilaista keksinsyöntipeliä ja tanssittiin. Kahden maissa tuli kaamea vesisade ja pelastettiin jäjellä olevat ruuat ja juomat ja cd-soitin. Sen jälkeen juhlat jatkuivat yläkerran possen luona. Joskus neljän maissa toinen päätoimittajistamme sai kuningasidean mennä uimaan. No, kaikki perässä ulos ja minä hain kameran. Eipä aikaakaan kun porukkaa oli altaassa varmaan 8 tyyppiä enemmän tai vähemmän alusvaatteillaan tai täysissä pukeissa. Minutkin yritettiin heittää altaaseen. Sain kuitenkin pelastettua kamerani ja luvan riisua kengät ja farkut ennekuin Serge pukkasi minutkin sekaan. Olihan se vesi kylmää joo.

Uintireissun jälkeen jatkettiin vielä iltaa yläkerran possen luona. Nukkumaan kuuden maissa ja seuraavana aamuna oli kouluun meno. Bileet olivat kuitenkin yhdet parhaista!

Juttujen dedline oli siis keskiviikkona kello 18:00 ja minäkin notkuin enemmän tai vähemmän virkeänä koululla viiteen asti. Sain kuin sainkin oman juttuni lopulliseen lehteen!!! :D Kaikkien jutut eivät nimittäin mukaan päässeet. Samana päivänä kuulin, että tuleva koe on niin lapsellinen, että saan pitää edelisestä tentistä saamani pisteet joten minun on saatava vain 17 prosenttia oikein seuraavasta ja läpäisen tentin! Stressitaso laski huomattavasti.

Eilen oltiin katsomassa sitten Arsenal-Barcelona peliä irkkubaarissa. Olihan se traagista kun seurassa oli 3 englantilaista ja 1 irlantilainen ja Arsenal meni häviämään.. Voi voi. Itse olin mukana lähinnä tunnelman takia. En tuosta jalkapallosta juuri perusta. Jääkiekkoa haluaisin kovasti katsoa, mutta kun nämä pirun hollantilaiset eivät siitä mitään ymmärrä niin missään ei voi jäkistä katsoa.

Tänään illalla menen koululle seittemän maissa katsomaan kun My little footprints-juttuni taitetaan lopulliseen lehteemme :)
Hyvä fiilis.

4 Comments:

At 18/5/06 20:08, Anonymous Anonymous said...

Hehee,

Ette sentään sahtia tarjonneet? :)
Hauskalta näytti. Hyvä ettei tarvii ressiä ottaa tentistäkään. Täällä edelleen kylmät kelit ja kouluhommia on aika perkeleesti. Nauti loppuajasta!

Olli

 
At 19/5/06 12:49, Anonymous Anonymous said...

Jiihaa!

 
At 19/5/06 13:12, Blogger elefanttinainen said...

Karo-kultsi tosiaan aloitti kommentoinnin urakalla. :D

Pus. Ja Suomeen tulen jo kolmen viikon päästä!

 
At 22/5/06 14:43, Anonymous Anonymous said...

Moikka taas Stuttgartista,

Noin sitä pitää. Osataan näköjään muuallakin salmaria juoda. Vinkkinä vain että korvapuustit käyvät myös aika hyvin kaupaksi, ainakin aasialaisille! Vielä loppukiri hauskanpidossa ja tentti tietysti , mutta sitte mene Ouluun ja lämmitä ilmat mullekin valmiiksi.

-Merja-

 

Post a Comment

<< Home