Monday, May 01, 2006

Sillisalaattia

Jostakin kumman syystä olen ajatellut että jokaikiselle postaukselle olisi oltava oma kantava teemansa. Miksi? Eikö sitä vain voisi kirjoittaa yleisesti tapahtumista. Nyt teen sen.

Mitäs tässä viikon aikana on tapahtunutkaan... Hanna ja Tiina läksivät ja Lotta ja Joonas saapuivat sopivasti keskiviikkona eli päivää ennen tenttiä. Tenttihän meni vituralleen (kuten ounastelin aiemmin jo). Torstaina tentin jälkeen espanjattaret järkkäsivät ulkoilmabileet. Ei ollut liian lämmintä ei. Perjantaina tulinkin sitten sairaaksi. Uhalla kuitenkin läksin baariin ja se ei ehkä ollut paras veto. Siinä meni sitten Queen's dayt ja synttärivaput kipuillessa. Melkein kaikki porukat täältä oli Amsterdamissa ja kehuivat menoa kovasti. Me laitettiin lauantaina uinumaan jo puolenyön aikaan...

Eilen minusta tuli taas vuoden vanhempi. Täytin 23 ja pienehköllä porukalla istuimme meillä iltaa ja joimme kaljaa ja viiniä. Lotta osti oikein ilmapalloja ja niihin sitten urakalla kirjotettiin permanenttitussilla iskulauseita :D Ihan kivaa oli, mutta kivempaa oisi ollut terveenä. Lotta ja Joonas lähtivät tänään Amsterdamiin ja palaavat Suomeen keskiviikkona.

Tänään minulla alkoi viikon "loma". Heittomerkit syystä siitä, että minun pitäisi kirjoittaa artikkeli huomiseksi (deadline 12:00!!!) ja en ole vielä aloittanutkaan. Ihana urheiluaihe suorastaan kutsuu kirjoittamaan! No joo. Taas on välillä semmoinen olo että vois tulla maitojunalla takaisin. Stappegoor autioituu pikuhiljaa kun porukka vaihtaa maisemaa lomilleen. Osa ihmisistä onkin jo lähtenyt omille teilleen. Minunkin kyllä pitäisi jotain keksiä, muuten masennun kuoliaaksi.

En nyt ole vieläkään saanut nuita Pariisin kuvia lykättyä tuohon tekstin lomaan... Pitää varmaan lainata jonkun muun edistyksellisempää konetta koska koko viikkoon en pääse koululle. Laitan ne kuitenkin jossain vaiheessa.

Eiköhän tässä ollut pääasiat kuluneesta viikosta. Kaverit kylässä olivat ihana piristysruiske. Nyt tuntuu taas siltä että pää leviää. Joopa joo. Voisin toki edes yrittää aloittaa artikkelini kirjoituksen... Oloa vaan pahentaa se, että olen niin laiska ja vätys. Taitaa tulla pitkä yö. Nyt olisi hyvä aika aloittaa se kahvinjuonti jota nämä hollantilaiset niin paljon tekevät.

3 Comments:

At 2/5/06 11:52, Anonymous Anonymous said...

Voi Anna!

Nyt kyllä piristyt! Ei saa ottaa asioita vaihdossa niin vakavasti. Eipä siihen kuole jos jää joku kurssi käymättäkin tai deadline saavuttamatta.

Täällä on jo kovasti kevät tai jopa kesä, se on mukavaa. Vappu meni rauhallisesti, Ööpiset tuli ostettua ja sensemmoista.
Kyllä minä vaan silti mielellään olisin jossain uusissa maisemissa, katsomassa miten maailma siellä päin pyörii.
Äläs sinä mieti mitään maitojunia, vaan otat nyt ilon irti uudesta kokemuksesta. Joskus tietty kaipuu kotiin iskee, mutta ethän sinä siellä ikuisesti aikonutkaan olla.

Joopa joo, vois melkeen mennä ottaan aurinkoa parvekkeelle.

Tsemppiä.

 
At 2/5/06 15:59, Anonymous Anonymous said...

Hopsan Anna, minä viimein aloitan oikein tehokommentoinnin kun palasin jo kotimaahan ja netteily on vähän liiankin helppoa. Reissussa kyllä oppi arvostamaan nopsaa nettiyhteyttä suoraan kotoa, Oulussa sitä piti vielä aina ihan itsestäänselvyytenä.

Vaan ystävä hyvä, kuten Marjakin sanoi, turha siellä reissussa maitojunaa haikailla. Kolme kuukautta on LYHYT aika, ja johan sulla alkaa olla siitä kaksi kolmannesta takana...

Mukavia kevätpäiviä siis Hollantiin, ja nauti nyt keleistä, siellä on kuitenkin jo paljon kesäisempää kuin täällä Suomessa. Tuli näet varsinaista takapakkia kelien suhteen kun Suomeen palattiin, Bratislavassa oli viime viikolla plus kaksikymmentäseitsemän astetta!

 
At 5/5/06 11:24, Anonymous Anonymous said...

Eilisen mesekommentin perusteella parempi meininki jo, hjuva! Piähän hassua viikonloppuna, mie lähen Ouluun rellestämään! Monta kertaa oon ehtiny miettiä että pitääpä Kerttuun olla yhteyksissä että nähään... No, kohta sitten! Nyt nauti loppuajasta hurmokseen asti! Puss o kram!

 

Post a Comment

<< Home