Tuesday, April 04, 2006

Rotterdam

Lauantai vietettiin Rotterdamissa. Oli ihan kiva retki, paitsi etta kuulkaa tuuli ihan helvetisti. Käytiin muun muassa vanhassa satamassa ja Museumparkissa ja sitten kuljailtiin vain ympäriinsä. Seittemän hengen porukassa olimme mie, Eija, Kate, Simon, Yuki, Marina ja Luke. Ei sitten kuitenkaan jääty yöksi vaan suunnattiin illalla tuttuun ja turvalliseen Cul de Saciin Tilburgiin. Tässä kuvasatoa matkasta.

Poikaa ajatellen tammosen kuvan nappasin. Oli walk of famella jos jonkinlaisia käden ja jalanpainaumia. Ei mitään käsitystä ovatko oikeasti kyseisten ihmisten käsienjälkiä.
Museumparkin edustalla oli aika friikin näkonen nalle. Nallen sylissä matkakumppanini.

Yuki ja Kate-kukkaset (ja tuon jälkeen housunpolvet ihan vihreänä)

Museumparkissa istuksimista

Cube houses

Vanha Satama

Ensi viikonloppuna suuntaamme Amsterdamiin ensin koulun järjestämälle matkalle. Sitten jäämme porukalla tutustumaan Damin yöelämään. Nyt pitää lähteä luennolle!

6 Comments:

At 4/4/06 23:36, Blogger zami said...

Haa! Kävittekö sisällä kuutiotalossa? Ne on kyllä tosi hassuja taloja. Miks Suomessa ei voi koskaan tehdä mitään tommosta kokeellista =/ Ette käyny Euromaastista kattelemassa näköaloja? Sitä nallee en ollukaan ennen nähny. Oliks se pehmee? Tää menee vkloppuna Utrechtiin :) Ja 24 pv päästä paluu Suomeen!

 
At 5/4/06 14:15, Anonymous Anonymous said...

Hai!
Nyt mie hiffasin tämän homman...hihii. Hauskan näköstä tuolla Rotterdamissa, ostin sen narupaian sieltä joskus, mitä sieki oot lainannu monesti. Mutta mailissa kuulumisistä enämpi...

 
At 5/4/06 17:59, Blogger elefanttinainen said...

Ei käyty kuutiotalossa. Päätettiin ettei aleta niin turisteiksi että mennään kattoon semmosta malliasuntoa. Olis kyllä tehny kovasti mieli koputtaa jonku asukin oveen ja mennä kattomaan oikeaa asuntoa.

Zamillahan on enää vähän aikaa vaihtoa jäljellä! Meillä on vielä yli 2 kuukautta.

Kiva että Paukkuki osaa nyt kommentoida tänne :D

Niin, nalle oli kova.

 
At 6/4/06 11:00, Anonymous Anonymous said...

Kivoja kuveja, Rotterdam näyttää oikein kiintoisalta paikalta. Nuo kuutiotalot on kyllä aika laitoksia! Piti vähän aikaa tuijotella että mitäs ihmettä... Ei meillä Suomessa todellakaan!

Hauska tuo veden äärellä otettu kuva, joku bändikuva tulee mieleen kun tommosissa asemissa olette. Muutenkin piristävän erilaisia "turistikuvia", kaikkee jännää ootte sieltä bongaillu.

Kauniilta ja aurinkoiselta näyttää, nauti siitä sillä Kemi on yhtä loskapaskaa koko kaupunki. :P

 
At 7/4/06 17:36, Anonymous Anonymous said...

Na ham! En ole pariinviikkoon oikeen ollu netin maailmoissa..just kotiuduin itekki:) Näyttä olevan hyä ja kiva. son hyvä ja kiva. noista kirjoituksistasi ymmärsin että Itävallassa taitaa olla melko sama meininki.. ei ne syö ku illalla, röökiä kahvia alot, halpaa punaviiniä ja bisseä, jne. ymmärrän kyllää miks olet niin hehkuttanu kaikkea siellä :)..mut, aku loppuu kohta. gotta go.

 
At 10/4/06 00:21, Anonymous Anonymous said...

Hey, I found your blog! Can't understand a single word of it, but I'll just watch the photographs and shut my mouth ;) By the way, you really look like Alanis Morisette on your profile picture (which actually isn't a bad thing)..

See you later, and remember: Wilco owns Radiohead big time ;)

Marijn

 

Post a Comment

<< Home