Friday, May 05, 2006

Elämäni Tilburgissa

Koska emo esimerkiksi on pyytänyt useampaan otteeseean minua laittamaan tänne kuvia elinoloistani nyt sen teen. Tilburg ja Stappegoorweg olkaat hyvät! Samalla voin ilmoittaa, etta fiilis on taas mahtava! Tänne on tullut kesä ja olen tutustunut muihinkin tyyppeihin paremmin kuin pelkästään international project-porukkaan. Koulukaan ei enää stressaa. Mitäs siitä jos tentti meni vituralleen, täällä on ollut jo kolme päivää HELLE JA KESÄ!

Tässä keskusta-aluetta. Pyöriä on joka paikassa. Huomatkaa risupuut.

Baarikatu, jonka varrella on mm. Cul de Sac jossa aina torstaisin ollaan.

Kirkkoja on joka kulmassa.

Kävelykatu.

Huone, osa 1.

Huone, osa 2.

Maite ja Ion Stappegoorwegin takapihalla.

Kate, sama paikka.

Eilen vietettiin uima-allasbileitä. Rodrigo täyttää allasta.

Pojat altaassa.

Mariña

Leti

Koska tässä kuvien laitossa kestaa aina tuhat vuotta ja minulla on kiire kaupungille konserttia katsomaan, laitan Pariisikuvat joku toinen kerta kun on enempi aikaa. Mutta tarkkailkaa siis Pariisin postausta myös. Tungen kuvat sinne myöhemmin tekstin lomaan :)

5 Comments:

At 5/5/06 21:42, Anonymous Anonymous said...

Ou jea kuveja! Tilburg näyttää kauniilta, asuntola niin asuntolalta ko olla ja voi. Kuvat "uima-altaasta" hihitytti, jossain ko uima-allasbileistä mainitsit ni näin mielessäni näkymän tyyliin 50 Centin musavideosta... :D

Ja oonpa tyytyväinen ettei mun tarvi kännissä kertoa taksikuskille tota kadun nimeä, sen saa mielessäänkin tavata joka kerta viidesti eikä sittenkään tule mitään tolkkua...

 
At 6/5/06 01:37, Blogger elefanttinainen said...

:D

joo-op. uima-allasbileet rocks, vaikka allas olikin aika kyny :)
aamulla kaheksan aikaan vielä kaljaa juodessa meinattiin mennä uimaan... no, oli se aika kylmää ja luovutettiin ;D

 
At 6/5/06 21:33, Anonymous Anonymous said...

Heips,

Kiva nähä kuvia sieltä. Voin laittaa täältä kans jotain mesessä kuhan saan skannattua...

Olli

 
At 11/5/06 14:44, Anonymous Anonymous said...

Melkoset uima-allasbileet on kyllä näyttäny olevan, luulin että siellä oli oikeasti joku allas ja kauheat bileet, jotain OC-tyylistä... :D On pitäny melko kiirusta nytten, koulussa on kaikki tentit toukokuussa ja niiden kanssa on saanutkin sitten touhuta. Noh, onneksi vielä on kunnialla niistä selvinnyt. Pitää lähteä käväseen nyt viikonloppuna Torniossa mutka katteleen mitä Goatse ja Limu hommailee, ei ole tullut käytyä pääsiäisen jälkeen.

Tännekin on nyt sitten virallisesti tullut kesä. Huomasin sen maanantaina kun eritettä alkoi tulemaan (melkein) joka rei'ästä ja silmiä kutistaa. Perhanan siitepöly, pitää pysytellä sisätiloisa tai menee hermot.

ps. Kun kävittä taannoin siellä fudis-pelissä, niin olikohan se joukkue Willem II...Siellä on pelannu monia suomalaisiakin...

 
At 5/1/12 15:01, Anonymous Taneli said...

Hauska katsella kuvia ja lueskella näitä! Olen itse lähdössä pian Bredaan joka näyttäis olevan aika vieressä Tilburgia :).

 

Post a Comment

<< Home