Tuesday, June 06, 2006

Dancing in the dark

Eiliset juhlat olivat mahtavat! Pimeässä tanssimista. Eikä edes itketty. Juhlat jatkuivat minun osaltani kuuteen. Osa porukasta jäi vielä valveille. Kevin muun muassa lähti koululle yhdeksältä tuutorimiitinkiin nukkumatta!

Tänään olen jatkanut lähtövalmisteluja. Poltin Katelta Klaktonclownin cd:n ja Yukilta 2 Audio Bullysin albumia sekä levyllisen biisejä, joita ollaan kuunneltu koko projektin ajan erinäisissä illanistujaisissa. Otin myös seinältä perhos"tapettini" (joka on kokenut kaikenlaisia kolhuja ja tullut useampaan otteeseen seinältä alas...). Rauhatonta.

Eija suoritti koepakkauksen tänään. On kuulemma edessä ylimääräisen kassin osto...

Inhaa, että tänne on luvattu nyt loppuviikoksi tosi hyvää kesäilmaa (20-25) ja meidän pitää tietysti lähteä. Ihanaa. Oulu 13 astetta! Huomenna pitää vielä käydä kaupungilla tuliaisostoksilla ja torstaina lähdetään vielä huvipuistoon!! Tässä on lähellä sellainen huvipuisto kuin Efteling, joka on kuulemma Euroopan suurin heti Pariisin Disneylandin jälkeen.

Tänään saatetaan vielä kävästä kaupungissa kaljoilla. On tuo kello kyllä jo paljon. Mutta ihan vaan sen takia, että on niin vähän aikaa jäljellä.

1 Comments:

At 8/6/06 11:54, Anonymous Anonymous said...

Terveissii helsingistä, täällä on koleaa ja sateista. Muuten ihan hauskaa kyllä ollut. Tänään kiertään kamerakauppoja :D

Olli

 

Post a Comment

<< Home