Saturday, April 01, 2006

<3

Hihii. Mitäs sitä tapahtuu kun 15 tyyppiä riuhtaistaan kotimaastaan tuntemattomaan ympäristöön ja hillittömän uuden ihmismassan keskelle... No, porukka ihastuu toisiinsa, uusiin ihmisiin siis. Onhan nyt kevät.

Aika paljon täällä tyypit on jo "pariutuneet", joten päätin pyhittää ihan oman blogikirjoituksen kyseiselle asialle. :D Ja koska juorut on kivoja vaikka eihän kukaan muu teistä jotka tänne blogiin eksyvät tunne kyseisiä tyyppejä.

Meidän tukikohta on saanut osansa tästä huumasta. Alinalla on jo ehtinyt olla yksi hollantilainen miekkonen, jota tyttö uskalsi jopa nimittää poikaystäväkseen. Heh, eilen homma karitui ja kappas vaan, baarista tarttui mukaan yksi projektilaisemme Maikel (johon ilmeisesti Marina oli ihastunut aiemmin). Dianalla taas on poikaystävä Romaniassa, mutta ainakin yksi innokas kosiskelija täällä ramppaa harva se päivä. Toi jopa ruusukimpun eräänä päivänä :D Muutenkin täällä on ollut välillä outoja naamoja (poikia) istuksimassa keittiönpöydän ääressä kun olen baarista kotiutunut.

Eilen selvisi myös että Esther ja Tom (hollantilainen, myöskin projektissamme) olivat löytäneet toisensa. Kuulemma jo viikko sitten Simonin synttäreillä... en tuota kyllä ollut huomannut :) Suloista.

Seuraava missio on hommata Eijalle mies ;) Heh, kyllä baarissa on muutamia iskuyrityksiä tullut, kaikki vaan enemmän tai vähemmän epätoivottuja. Ja samanlaiset ei-toivotut tyypit ovat tulleet minuakin baarissa iskettämään. Kiitos, mutta ei kiitos.

Nojoo... Eipä tästä aiheesta sitten enempää tällä kertaa. Huomenna lähetään Rotterdamiin katsastelemaan paikkoja Eijan, Yukin, Marinan, Katen ja Simonin kanssa. Saatetaan jopa yöpyä ja tarkastaa kaupungin baaritarjonta. Kamera on tiukasti mukana, ja tiistaina voin laittaa sitten kuvia kun pääsen taas koululle toimivien koneiden ääreen.

Jee, neljän päivän viikonloppu!

3 Comments:

At 1/4/06 12:22, Anonymous Anonymous said...

Hei Anna!Ompa mukava lukea näitä sinun juttuja.Eivät vain ole aivan sopivaa luettavaa vielä kummipojalle,luulee vielä että kummitäti ei tee muuta ko juhlii!Terv,Kreetta

 
At 2/4/06 17:20, Anonymous Anonymous said...

Heipä hei piika!
Kävin tuossa kotona torneksessa ja vierailin teijän vanhuksilla ja ne neuvo sinun blogille. Mukava on kuulla että hengissä oot (sen lentoreissunki jälkeen;)ja lukea kuulumisista. Laitan sinut nyt bookmarkseihin, että pysyn kärryillä. Nauti koko ajasta lailla hullun, senkin pieni onnenmyyrä!

Ole Pontevana: Anu-serkku oulusta

 
At 3/4/06 13:39, Anonymous Anonymous said...

Hauska oli lukea taas kuulumisia, alkaa vaan tulla matkakuume itellekin :)

Olli

 

Post a Comment

<< Home