Saturday, March 25, 2006

Simonin synttärit pyykkituvassa ja muita kummallisuuksia.

Koittakaahan kestää. Taas pippalojuttuja. Torstaina siis juhlittiin. Simon täytti 22 vuotta, ja bileet olivat pyykkituvassa :D Aivan super surrealistista. Porukkaa oli varmaan joku 30 tyyppiä ja ihan helvetin paljon sangriaa juotavana! Aivan eri meininki kuin Suomessa. No, sitte puolenyön jälkeen läksittiin baariin ja oli tosi kivvaa.

Niin, minun piti kertoa siis Hollannin kummallisuuksista. Kouluruokailusta olen jo ulissutkin täällä. On tosi outoa että täällä ei syödä kouluruokaa. Ite oon ihan helvetin nälissään aina koulupäivän jälkeen. Porukka vetää vaan jotain ihme snackseja ja sipsejä luentojen välissä. Ja ihan älyttömästi kahvia ja tupakkaa. Ihme kun ovatkin niin hoikkia nuo Hollantilaiset. Yhteenkään lihavaan paikalliseen en ole vielä törmännyt.

Ajotavat ovat täällä myös kovin erilaiset kuin Suomessa. Autot kaahottaa ihan kamalaa vauhtia keskustan alueellakin. Yritähän siinä sitten pyöräillä autotien vieressä rauhallisena. Kaksi kolariakin on jo tullut todistettua.

Sitten, vessojen hanoista tulee vain kylmää vettä! Eihän siinä kädet puhdistu edes kunnolla. Olen jopa kuullut että Hollannissa on aika suuri prosentti ihmisistä, jotka eivät pese käsiään vessassakäynnin jälkeen. Yöh. (Kaikenlaisia tilastotietoja sitä kuulee...) Ja se taitaa olla totta, koska muutaman baarireissun jälkeen olen huomioinut että tytöt vaan kävelevät vessakopista suoraan ulos. Pesemättä käsiään. Aivan älyttömän ällöttävää.

Niin, vielä tästä kuuluisasta vapaamielisyydestä. Huumepolitiikan lisäksi suhtautuminen seksiin ja alkoholinkäyttöön taitaa myös olla vapaampaa. Asuntotoimistossakin tarjottiin heti eka päivänä saavuttuamme pullonavaajia ja kortsuja. Heh, voisitteko kuvitella sellaista esim. Oulun PSOAS:lla?

7 Comments:

At 26/3/06 18:04, Anonymous Anonymous said...

Luettu :)

Olli

 
At 26/3/06 19:34, Anonymous Anonymous said...

Ounou mitä hippailua siellä vaan... :) Kiva kyllä sinun kuulumisia lukea, ja blogisivuille sentäs pääsee ongelmitta kun nettikahvilan koneet takkuaa taas ihan valtavasti. Arghh. Tämä tyttô on ihan äimänä tekniikan edessä.

Terveisiä hurjasti Slovakiasta Hollantiin!

 
At 27/3/06 19:38, Anonymous Anonymous said...

Kävinpäs ulkomailla minäkin, Tukholman risteilyllä nimittäin! :D Ja biletettyäkin tuli, yllättävää mutta totta. Tuo käsien pesemättömyys on kyllä aivan ällöä, likaiset hollantilaiset... :/ Mutta hyvä ettei asuntotoimistolla ole mitään epäselvyyksiä kansainvälisten vaihtareiden elämäntapojen suhteen! :D Kivaa viikkoa Kepanen!

 
At 27/3/06 23:44, Blogger zami said...

Heippa.

Kuulostaa hyvin tutuilta noi jutut, mitä kirjoitit:) Mua ärsyttää kans, kun ei täällä syödä lämmintä lounasta. Jotain sandwitcheja vain. Koita sillä sitte selvitä koko päivä, nii-i..

Siellähä on biletetty sitte niinku viimestä päivää. Mä kans, mutta vähän vähemmän. Tosin sunnuntaina oli inhottava rapula kylässä, mä inhoon sitä =/

 
At 28/3/06 10:41, Anonymous Anonymous said...

Oo ihmisiksi!!
T: Isosisko

 
At 28/3/06 12:36, Anonymous Anonymous said...

kivasti se koiramies kirjottelee.
noi kulttuuriero kertomukset iskee aina muhun...ja kerro taas niistä kämppiksistä ja paikoista kaupungilla ni meikkis jää seuraileen sun matkaa, ku hoksasin tän sivun olemassaolon.
veijokin purnas et siel on likaset lattiat...
ja hyvä et katukoiramieskin on pysynyt irti huumeista.
tornion krunnilehan vois kans ehottaa tota kortsu-pullonavaaja jakelu ohjelmaa, meillä kun on pulaa kummastakin. veijokin lopetti pillerit kun tuli niin kilinäksi.
pietä ittes koirana ja naatiskele,
etenkin sitä halapaa viinaa u

 
At 28/3/06 12:42, Anonymous Anonymous said...

kattelin kuvat lävitte ja tuli itelle hinku lähtiä vaihtoon.onneks tanskakin on tippunu luokalta ni voian mennä yhesä...pistettäis vaikka yks tollai unkarin matka kertaa kolme kuukautta.
toi sun matka näyttää kyllä kivalta touhulta ja tuli hyvä mieli sun puolesta...toivottavasti menee loppuaikakin ilman vastoinkäymisiä ja kaikin puolin onnellisesti...
pitää jauhaa lisää sitte livenä ko taas nähhään, mutta nyt pysyn ajantasalla näillä sun kirjotuksilla.

pus. musta tuli vasta rovaniemen tiinan vauvan kummi u

 

Post a Comment

<< Home