Wednesday, March 22, 2006

Portfoliotuskaa potemassa

Eilen taas juhlittiin, ja olo on sen mukainen. Tiistai on kuulemma yleinen bilepäivä kansainvälisten opiskelijoiden kesken. Viime tiistainahan me ei Eijan kans jaksettu liittyä muitten seuraan ku oltiin niin väsyneitä matkustamisesta. Mutta eilen oltiin mukana. Ensin oli alottelut espanjattarien kämpässä. Tarjoiluna oli kaikkia erilaisia omeletteja ja pastasalaattia. Ja monta kattilallista sangriaa. :D

Oli tosi kivaa, mutta nyt pitäis duunata portfoliota, eikä huvita yhtään... Meidän täytyy joka viikko pitää kirjaa siitä mitä ollaan opittu ja mitä asioita käsitelty, sekä miten oma näkökulma muuttuu tai kehittyy oppimisprosessin aikana. Huaah. Siispä yritän tässä nyt kirjotella jotakin.

Ei sen kummempaa raportoitavaa. Kuvia voisin taas huomenna lykätä. Eilisestä illasta ainakin on muutamia otoksia. Täytyyhän minun esitellä loputkin porukasta koska noissa edellisissä kuvissa oli vain pieni porukka näkösällä. Myöhemmin sitten esittelen kämpän (sisustusprosessi on vielä kesken...) ja kuvia kaupungilta sitten vasta kun täällä on vihreämpää ja varmasti paljon nätimpää.

Mutta nyt lopetan tämän lörpöttelyn ja aloitan hommat!

1 Comments:

At 23/3/06 12:09, Anonymous Anonymous said...

Hoho, sangria on petollista. Samoin euron ilta yhdistettynä hevikaraokeen. Voi helvetti. :P

Mutta kuulostaa kyllä tosi hauskalta teillä meininki siellä. Ihanaa ihanaa! Jos muuten kuvateksteihin mahtuu ni oisi kiva lukea mistä kukakin on. Onhan ne kyllä siellä kirjotuksissa, mutta ei tahdo muistaa. Jännittävän monikulttuuriselta vaikuttaa yhteisö siellä!

 

Post a Comment

<< Home