Saturday, March 18, 2006

The Grass Company

Nyt on sitten ensimmäinen baarikierroskin takana. Käytiin eilen viidessä eri baarissa, joista yksi oli coffee shop The Grass Company. Ihan outoa. Porukka tilaa kannabista niinku me Suomessa tilataan kaljaa. Lajikkeita ilmeisesti riittää. Alkoholia kyseisessä paikassa ei tarjoiltu, joten me Eijan kanssa oltiin vähän orpoina kun jointti kiersi pöydässä. Mie join spraittia :D Sitten kävästiin parissa olutpaikassa ja diskohelvetissä. Loppuillasta päädyttiin paikalliseen rockpaikkaan (ei kuitenkaan todellakaan vedä vertoja nelivitoselle...). Oli tosi hauska ilta. Täällä on muuten kaupoissa kalja ja viini tosi halpaa. Viinipullot maksaa 2-4 euroa ja mäyräkoiran saa kans neljällä eukulla. J.P. Chenettiä ollaan naukkailtu. Pullo maksaa vaivaiset 2,29 euroa.

Koska tämä kone on ihan paska, en saa vieläkään laitettua kuveja. Maanantaina otan kortinlukijan kouluun matkaan, niin laitan sitten kerralla kuvasatoa eilisestä menosta ja elämästä tällä yleensä muutenkin.

Tänään mennään ehkä käväsemään jossain paikassa missä soittaa joku bändi. Sen tarkempaa informaatiota minulle ei ole annettu. Mutta nyt lukemaan. Olen päässyt jo sivulle 17 asti :D

5 Comments:

At 18/3/06 19:27, Anonymous Anonymous said...

Heippa Anna, mukava lukea sinun kuulumisia. Ja hyvä että selvisit lentomatkasta kunnialla! :)

Vähän kyllä kateellisena luin sinun juttuja vaihtariporukasta, meillä kun ei täällä Slovakiassa ole tuollaista vaihtariyhteisôä
lain. Meidän koululla on siis vaihto-opiskelijoita ainoastaan yksi Marin ja minun lisäksi, joten englannin kielinen seura on kiven alla.. Ruokakaupassa onneksi tutustuttiin kahteen saksattareen, joten välillä edes tulee turistua muutakin kuin Suomea!

Tsemiä sinulle opiskelun suhteen, hirmusti tuntuu olevan luettavaa. Huih. Ja hyviä pyôräilykelejä tietty myôskin!

 
At 19/3/06 00:58, Anonymous Anonymous said...

Olli sanoo...

Eihän mikään voi maailmalla Oulua ja nelivitosta voittaa :)
No, väitän ainakin että pizza on oulussa parempaa kuin missään muualla. Muusta en ala kiistelemään...
Täälläkin kuiteskin ollaan kevään puolella, kohta on jo kesä. Kouluhommia piisaa, ikävä sua.

 
At 19/3/06 17:00, Anonymous Anonymous said...

Mieki haluun johonki missä vinkkupullo maksaa 2,29e... :P

 
At 19/3/06 17:29, Blogger zami said...

Heippa!

Terveiset täältä Hollannin toiselta laidalta. Kylläpä tosiaan kevät antaa odottaa itseään. Paikallinen kaveri sanoi, että kevät on virallisesti kuukauden myöhässä - tähän aikaan yleensä on paljon lämpimämpää ja tulppaanit jo pukkaa maan sisästä. Puukenkiä muuten löytyy turistikrääsäkaupoista. Ei niitä kukaan enää käytä :) Hyvä että sullaki on pyörä! On niin kätevää kulkee sillä. Jänniä tosiaan ne punaiset pyörätiet autoteiden laidoissa.

Oot(te)ko muuten aatellu reissata vaihdon aikana? Mä oon käyny jo Damissa ja viime vkloppuna Berliinissä, mutta haluan nähä vielä Almeren.

Mimmonen kaupunki se Tillburg muuten on? Kirjoitas sun blogiin vähän siitä kaupungista.

Tulipas sekavaa tekstiä :D No joo, kouluhommat odottaa, siispä kommentoimisiin:)

 
At 20/3/06 13:09, Anonymous Anonymous said...

Tervehdys!

Minäkin aattelin pistellä tänne näitä omia kuulumisia, kun sulla näyttää olevan rajallisesti tuo messenger käytössä. Vaikka eipä mulle mitään oo vielä viikossa ehtiny sattuakaan, meno jatkuu normaalina pokerin ja kaljottelun merkeissä. ;) Lostia oon tosin kattonu nyt oikein urakalla, kohta ottanu jenkit jo kiinni... Meni hermot TV:sta kattomisen kanssa, aivan liian hidas tempo.

Olispa täälläkin olut noin halpaa, vois viettää euroniltoja koko ajan. Epe tuossa just soitteli, että tänään olis Hevimestaan lähtö edessä. Noh, kaipa sitä voi lähteä käymään kun olin viikonlopun selvinpäin. Eipä tässä kummempia tällä kertaa, pidähän blogi elävänä että saa seurailla sinun edesottamuksia!

 

Post a Comment

<< Home